Retinol, första uppdateringen

Jag har läst på lite mer om retinol i dag och lärt mig ännu lite till, bland annat att det tar tid innan det börjar verka på riktigt. TID. Låååång tid. På en del ställen säger de 4-6 veckor, men det verkar finnas konsensus kring att det tar minst det dubbla innan man ser någon effekt på allvar.

I så fall har jag galet mycket tur, kan jag säga, för så här ser mitt ansikte ut i dag, efter 1½ vecka (dvs tre appliceringar). Foto utan något som helst filter, så klart:

Värsta sidan först.
Andra sidan sist.

Galet mycket effekt, frågar ni mig! Fast det är klart, jag använde ju Pixi-serien i några veckor innan, det kanske också ska räknas in, även om den har mycket svagare effekt. Men vet ni vad det bästa är? Just nu har jag ett nytt skov! Det vill säga, jag är inne i den där veckan varje månad när det är som värst, och som är återkommande. Och min hy är redan nu bättre än den tidigare har varit när min hy mått som bäst! Quel joy! Det här är verkligen ett mirakelmedel för min hy, och jag börjar på riktigt känna att jag “fått tillbaka” mig själv igen, så att säga.

Dagens suck:
Frånvaron av ögonfransar. Så går det när man använder extensions i hytt och pin, och inte är så noga med hur de tas av. Man bryter av sina egna fransar på kuppen. Och så jag som ändå hade rätt så långa fransar på egen hand… Men, men, bara att smörja sig med tålamod – om det stora internätet har rätt, så kommer det ta typ fyra månader innan mina egna börjar ha växt ut på allvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *