Sakta är också framåt

Låt oss börja med slutet. Ja, på dagen alltså. Jag hade två timmar mellan 20 och 22 som var öronmärkta för att skriva, så det var bara att sätta sig och försöka fortsätta. Och det går framåt, om än sakta. Jag är ringrostig, hjärnan lite lätt motsträvig och ovan, och det märks att jag behöver lite uppvärmning innan jag är tillbaka i samma gamla skriv-vigör som jag hade förr i tiden. Men jag känner också att det finns där. Det är som om mitt huvud är som den där dammiga biblioteksbyggnaden som en av Stephen Kings karaktärer tar sin mentala tillflykt till i boken ‘Dreamcatcher‘, fast där många av hyllorna befinner sig bak stängda dörrar jag inte kan öppna riktigt än. Men det kommer. 🙂

I dag har jag även roat mig med att filma tre nya YouTube-videos, på svenska i dag. I går gjorde jag tre engelska filmer; en sypodcast, en stickpodcast, och en som är typ en ‘behind the scenes’. Sypodcasten och stickpodcasten är färdiga, och ska bara laddas upp. Ja, sypodcasten är faktiskt på väg upp i skrivande stund, och kommer vara online i morgon kväll, vid 18-tiden. Det blev ingen toppenproduktion, men jag känner att det är viktigare att komma igång och få in rutinen, så får jag snygga till det hela vartefter. Fast jag började ju starkt, med att flasha mina trosor i det här avsnittet…. 😂 Som tur var märkte jag det redan när jag filmade, och kunde göra en notering om att täcka över den delen av bildrutan just när det händer. 😛

Stickpodcasten är som sagt färdig både i editering och rendering, och ska också bara laddas upp, men det får bli i morgon förmiddag. Den kommer inte online förrän på fredag, så det är ingen stress. Det är dock inte den enda videon som går live på fredag, utan det kommer tre stycken då. Dels stickpodcasten, sedan en svensk podcast, och så min första review på mina Glossyboxar, som jag börjat prenumerera på. Det var faktiskt riktigt roligt att göra en review, det ser jag fram emot att göra varje månad på de där. Sen kommer de två sista videorna på lördag, först en unboxing av min nya Glossybox (på svenska) på förmiddagen, och på kvällen kommer min ‘behind the scenes’. Så inget mindre än 6 videos kommer jag producera den här veckan, till två olika YouTube-kanaler. Det känner jag mig riktigt nöjd med. Men jag är glad att jag inte ska göra 6 stycken varje vecka… 😛 Glossybox-videorna kommer bara en gång i månaden, och vi får se hur ofta jag gör sypodcasten. Målet är en gång i veckan, men om jag inte hinner sy något, så är det ju ingen mening. Jag tar det som det kommer. 🙂

Månadens Glossybox har anlänt!

Jag försöker även damma av mina Instagramkonton lite. Jag gillar Instagram, men jag är en väldigt periodisk postare. Det tänkte jag försöka ändra lite på, så att jag bidrar lite själv också. Och kanske hittar fler likasinnade på kuppen? 🙂

‘När man gör review på Glossybox, kan man behöva filma med ett målat ögonbryn, och ett naturellt’ – gammalt djungelord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *